Olaplex

Last van beschadigd haar, dan is Olaplex de nieuwe hype die je in de gaten moet houden. Dit hippe merk uit California heeft een nieuwe manier gevonden om gespleten haarpunten, slechte kleurdekking of futloos haar te lijf te gaan. Olaplex herstelt de in het haar aanwezige zwavelbruggen die voor stevigheid en mooie glans zorgen. Voornamelijk bij haarkleuring is het essentieel dat je haar gezond en goeddoorvoed is. Na een Olaplex behandeling dekt iedere kleur beter en kan zelfs het blonderen van je haar de glans ervan doen toenemen.

Omdat dit een testpagina is en ik geen enkel benul heb wat Olaplex precies is, schrijf ik gewoon nog even door voor Google. Als deze pagina toch blijkt te kunnen scoren verbeter ik de tekst wel.

Olaplex in de praktijk

Olaplex is toe te passen op ieder haartype en werkt zelfs op extensions. Ook de gevoelige hoofdhuid en kroeshaar zullen perfect gebruk kunnen maken van Olaplex. Olaplex Nederland leidt kappers om om behandelingen toe te passen. Er is altijd wel een salon in de buurt die Olaplex behandelingen aanbiedt.

Zwavelbruggen in het haar

In chemische kool-waterstof verbindingen, waaruit onder andere ook het menselijke haar bestaat, kunnen ellenlange schakels ontstaan om zo een lange reeks te vormen. Normaal kan waterstof dergelijke verbindingen goed aan elkaar rijgen, maar zwavel heeft eenzelfde eigenschap en kan nog veel sterkere vebindingen vormen. Olaplex spingt hier nu juist op in door een behandeling te bieden welke zwavelverbindingen aangaat en het haar verstevigt. Nu lijkt het dus echt of ik hier verstand van heb, maar ik lul gewoon wat uit mijn nek om te kijken of deze Olaplex pagina gewoon kan scoren in Google. Ik hoop dus dat de lezers het mij niet te veel aanrekenen dat hier geen waardevolle informatie te vinden is.